Sidste nyt

Naturist ved et tilfælde…

Indsendt af: Charlotte
“Jeg har altid syntes, naturister var lidt sære. Det har i hvert fald ikke fristet mig. Dertil er jeg alt for blufærdig. Men i sommer blev jeg faktisk selv naturist ved et tilfælde. Vi var tre par på cykeltur med telt. De første par dage var vejret ikke til strandliv, men den tredje dag brændte solen kraftigt. Da vi nåede til stranden var min bikini væk. Ingen steder kunne jeg finde den.

Jeg er en vandhund og VILLE med i vandet, og da vi skulle cykle videre lige efter, ville jeg ikke gøre mine shorts våde. Jeg ved ikke, hvad der gik af mig, men jeg smed tøjet og løb til strandkanten med et håndklæde omkring mig. Så løb jeg nøgen ud i vandet, uden nogen så mig. Vi badede og pjattede, da pludselig min veninde opdagede min nøgenhed. Hun smilede, men sagde ikke noget. Men min kæreste havde opdaget det, og pludselig kom han bagfra, svømmede med hovedet ind mellem mine ben og rejste sig op af vandet med mig på skuldrene.

Alle kunne nu se mig, og de hujede og råbte. Jeg kunne have kvalt ham. Men de to piger var hurtige og trak bukserne af ham, mens han havde mig på skuldrene. Så startede den vilde jagt og kort efter var alle nøgne, undtagen en af fyrene, der flygtede i land. Vi havde det skønt og næste dag var vi tre, der lagde ud med at bade nøgne, min kæreste, min veninde og jeg. Sådan blev det resten af turen. Nogen gange var de andre med på den. Det kom lidt an på, om der var andre på stranden.”

Tjek denne

Camping i Aalborg

RYGTET om dens død er stærkt overdrevet. Nu har vi været i 3 dage på …

1 kommentar

 1. I mange år har jeg gået nøgen og spillet strip med min veninde, men inden trang til seks. Nu sidder jeg her skriver og er nøgen, min kæreste kan også gå nøgen + hendes datter. Jeg startede, da jeg have meget ondt i ryggen. Jeg fik, at vide at jeg have slidgigt i de nederste led. Jeg tar til naturist strandene for det dejligt ikke have tøj på i vandet, og slippe for vådt badetøj.
  Dengang boede jeg i lejlighed hvor jeg kunne være nøgen uden man kunne se ind, da lejligheden lå lidt oppe over jorden. Nu bor jeg i en blok i et bolig område med mange blokke. Lejligheden har to altaner med store vinduer til gulvet. Derude har som regel trusser på eller badekåbe.
  Så min kæreste + datter siger ikke noget til at jeg går nøgen, men når vi har gæster er jeg anstændigt påklædt.
  Hvad er jeg ? en naturist eller hvad ? Hvad er reglerne for at gå nøgen i en lejlighed ?
  jeg håber at for et svar fra jer
  hilsen
  kurt Helsingør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *