Sidste nyt

Andre siger

Joan Ørting

joanJoan Ørting - sexolog og foredragsholder
"Naturistlejr er den ultimative afstresningsferie"... "Det giver rigtigt meget selvværd at være nøgen, fordi det er en kæmpe udfordring. Vores maskuline side vokser af at få udfordringer. Det er særligt sundt, for mennesker der er meget selvkritiske, som har mange mindreværdskomplekser eller ikke har følt sig accepteret i deres opvækst. Man styrker sit selvværd ved at smide tøjet". 
Fra bogen "Nøgen naturligvis - en bog om naturismen i Danmark" - 2005

Sara Skaarup

Sara-Brorsen-SkaarupSara Skaarup - sexolog, journalist og forfatter
Om hvordan du får det godt med din nøgne krop:
”Gå i svømmehallen, i sauna eller besøg en nudiststrand. Lær at have det sjovt og agere helt normalt, mens du er nøgen, men undgå steder, hvor det handler om selviscenesættelse. Det hjælper ikke på selvtilliden.”
BT - 16. marts 2014

Matthew Fox

ku1Matthew Fox - amerikansk  skuespiller 
"Jeg nyder nøgenbadning, fordi jeg føler mig tilpas, når jeg er nøgen. Da jeg var dreng, var der ikke ret stor forskel på at have tøj på eller ikke at have tøj på i min familie".
Gossip.tv2.dk - 12. januar 2007

Helen Mirren

hellenHelen Mirren - engelsk skuespiller
"Jeg elsker at være på strande, hvor alle er nøgne. Grimme unge mennesker, smukke gamle mennesker - alle slags mennesker. Det er så aseksuelt og befriende. Jeg hader den britiske holdning til offentlig nøgenhed. Den er puritansk og dobbeltmoralsk."
Ekstra Bladet - 9. jaunuar 2004

Renée Toft Simonsen

Toft15Renée Toft Simonsen - forfatter, model og klummeskribent
Om at være vinterbader:
"Ja, det er noget, man lige skal vænne sig til, det der med at tage tøjet af sammen med andre mennesker og bare marchere rundt så nøgen som den dag, man kom til verden. Man vænner sig til gengæld hurtigt til det...
Nogle af os har lige håndklædet foran os, når vi går til og fra det kolde gys, andre af os har det ikke engang i hånden. Nogle sætter sig med krydsede ben, andre sætter sig og lader stængerne falde ud til siden og slapper helt af med det. Og så sidder man ellers der og har frit udsyn. Til alle slags mennesker, og der er også befriende plads til alle slags.
... Men det, der faktisk er mest fantastisk, og som jeg sad og undrede mig lidt over en dag, er, hvor utrolig meget vi alle sammen i bund og grund ligner hinanden. Faktisk lidt hyggeligt at konstatere."
Femina.dk - 18. maj 2011

Medina

Medina88Medina - dansk popsanger
Om hendes brug af nøgne dansere til et show:
"Det er bare for at skubbe til de danske grænser endnu en gang, og sige at det er ok at være nøgen, det er en meget naturlig ting. De nøgne mennesker symboliserer, at man er okay lige meget, hvordan man ser ud. Man skal acceptere sig selv og acceptere fejl ved sig selv. Jeg synes, det var en god måde at symbolisere "rolig nu" på."
b.dk - 5. november 2011

Robbie Williams

robbieRobbie Williams - engelsk sanger og sangskriver
"Jeg smed bukserne for sjovs skyld. Alle grinede, så jeg grinede også. Så stod jeg og tænkte lidt og fandt ud af, at jeg egentlig godt kunne lide det. Alle blev en smule nervøse, da jeg nægtede at tage tøjet på igen. Det var fantastisk. Jeg følte mig fri uden tøj på og det var inspirerende."
Ekstra Bladet - 27. december 2004

Carl Mar Møller

carlCarl Mar Møller - kroppsyketerapeut, forfatter og foredragsholder
"Det kræver mod at turde prøve at være nøgen. Til gengæld får de modige et godt udbytte ud af det"
Fra bogen "Nøgen naturligvis - en bog om naturismen i Danmark" - 2005 

Jamie Bell

jamieJamie Bell - amerikansk teenage-stjernen
Sagt om den danske instruktør og manuskriptforfatter Lars Von Trier, som smed kludene og gik nøgen under optagelserne af filmen "Dear Wendy":
"Jeg synes, det er cool. Hvis man har det så godt med sig selv, at man tør gøre det, må resten af os bare stå tilbage tænke: Wow, du er ret fantastisk!"
Gossip.tv2.dk - 4. august 2005