Sidste nyt
Hjem / Presse

Presse

Danske Naturisters pressekontakt
Danske Naturister gør en systematisk indsats for at holde en god og tæt kontakt til pressen, studerende og andre, der søger information om naturisme.

www.naturister.dk
Danske Naturisters hjemmeside er en særdeles nyttig informationskilde til research om naturisme. Hjemmesiden er en af de meste informationsrige hjemmesider i Norden om naturismen, og benyttes af mange studerende og journalister. Her finder du artikler om naturisme fra aviser og nettet, links til mange andre sider og vores egen profilering af naturisme.

Personlig kontakt
Vi ser frem til at høre fra dig, hvis du har brug for supplerende oplysninger eller personlig kontakt. Til de fleste af vores aktiviteter er det også muligt at komme på besøg.
Vi hører også gerne fra alle som producerer medieindslag om naturisme eller har kendskab til nye indslag i medierne med relevans for Danske Naturister.

Pressemeddelser
DN udsender pressemeddelelser, når vi har noget særligt på hjertet – fx nye banebrydende aktiviteter eller emner vi ønsker at sætte fokus på. Pressemeddelelser udsendes til 30-50 større danske medier alt efter målgruppe. Ønsker du at modtage pressemeddelelser fra os, så kontakt en af personerne her på siden og oplys hvilken type information du er interesseret i.

Materiale
Brug af billeder og andet materiale her fra hjemmesiden kan ofte lade sig gøre efter nærmere aftale, med tydelig kildeangivelse. Læs siden med Ophavsret 

Nyhedsbrev
DN udsender et månedligt nyhedsbrev “Naturisten” med løbende information og nyheder om såvel foreningens egne aktiviteter som andre nyheder og tilbud af interesse for naturister. Nyhedsbrevet bliver kun sendt direkte til vores medlemmer, men alle kan læse det på hjemmesiden. Nyhedsbrevet bliver ikke redigeret med henblik på pressebrug, men vil tilbyde dig værdifulde hints om hvad der rører sig i naturistmiljøet i Danmark.
Se seneste nyhedsbrev > > 

Kontakt os på: presse@naturister.dk

Sociale medier

download fb_ikon

4 Kommentar

 1. Hej 

  Er det muligt at lave et telefon interview i forbindelse med ”arbejd nøgen i haven dag” på lørdag.
  Gerne i morgen fredag kl. 10, hvis det kan passe.

  Vh Louise
  skala.fm

  • Håber, at dit interview gik godt. Hvis det findes i radio-arkivet efterfølgende, vil vi gerne kunne linke til det.

 2. Hej Mette,
  Ja. Jeg mødte Soeren. Han dukkede op i allersidste øjeblik og forlod kongressen igen inden valget til formand. Han paalagde mig at stemme paa den tidligere formand Sieglinde for Norge og Sverige. De danske stemmer gav han til New Zealand uden besked pas, hvem de skulle stemme paa.
  Heldigvis blev det til et systemskifte.
  Jeg kan forstå at der er et problem omkring DNU og DN men forstår ikke rigtig baggrunden. Hvordan er det gået saa galt at vi har to organisationer i Danmark?
  Kh
  Gregers

 3. Hej
  Vi er 5 niendeklasser fra Rungsted skole, som meget gerne vil stille jer nogle spørgsmål vedørende sexualisering af kroppe i det offentlige rum. Vi er meget interesseret i at høre jeres perspektivering og mening om selvværd og skønhedsidealer. Er det muligt at planlægge et interview i løbet af denne uge? I må gerne være anonyme, hvis det er et problem.

  Glæder mig til at høre fra jer snarest muligt!
  Hilsen Helene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *