Kurbade

Sydthy Naturistkurbad, lørdag den 3/3-2018

Naturistkurbad i Sydthy Kurbad – En himmelsk oplevelse…

Sydthy Kurbad byder på himmelske omgivelser. Du er altid garanteret en god oplevelse og vores smilende personale står klar til at give en god service. Kurbadet består af 3 områder som ligger i sammenhæng med hinanden: Caféen, Kurbadsområdet og Kurbadshaven.

Caféen

Her i caféen kan du nyde godt af isvand, frugt og varme drikke som er inkluderet i entré prisen. Der er borde og stole, så der er plads til at sidde og slappe af imens man lytter til dæmpet musik.

Kurbadsområdet

I selve kurbadsområdet har vi en finsk sauna (80-100 gr.), en biosauna (60 gr.) hvor der er lidt aroma, samt en soft sauna (42 gr.) hvor lyset skifter farve. Deruodver har vi et dampbad, oplevelsesbruser, koldtvandsrum, varmebænk m/fodbad, 2 infrarød kabiner og stort massagebassin (36 gr.) hvor du kan ligge og se på vores stjernehimmel imens du slapper af til dæmpet musik.

Kurbadshaven

Kurbadshaven byder på en udendørs sauna med glasbund, der er bygget på pæle i en sø med guldfisk. Derudover er der 6-personers spa, to vildmarksbade som bliver fyret op med brænde (ca. 40-42 gr.), samt en svedetipi med rigtig indianer-stemning.

Man kan også købe en “Wellness YourSelf”-pakke bestående af salt fra det døde hav til at peele kroppen med, en PapayaMelon-kropsmaske, en Medex Lavendula ansigtsmaske samt bodymilk til efter badet til 105,- kr.

Aftenen starter kl. 18.00 og slutter ca. kl. 22.00.

Bassin med stjerner

   Priser – Kun adgang for alle over 15 år:

  •    Entre kr. 280,00 pr. person

Bliv medlem af DN idag (250 kr./år)>>

I prisen er indeholdt entre til kurbadsaften og en lækker buffe, samt at der vil være adgang til gratis isvand, frugt og kaffe. Øl, sodavand og vin kan købes – og må ikke medbringes selv.

Bestilling og betaling til kurbadet den 3/3 2018 skal ske senest den 23/2 2018 til: michael@naturister.dk

Oplys navn, adresse, telefonnr., og mail-adresse, samt antal billetter. Du vil herefter få oplyst kontonr. til indbetaling af beløbet.

Vi gør opmærksom på, at der er en begrænsning på 60 deltagere pr. kurbad, så bestil din(e) billetter i god tid og bestillinger efter sidste bestillingsdato ekspederes ikke.

Billetter kan også bestilles ved DN MidtVest’s naturistsvømning, op til kurbadet.

Overnatning

Hurup Hallerne
Der er mulighed for overnatning i 4-6 personers-værelser hos Hurup Hallerne, der er beliggende et stenkast fra Sydthy Kurbad. (Eget værelse kan ikke garanteres)
Pris pr. person: kr. 130 + evt. tilkøb af morgenmad kr. 45
Man skal selv medbringe sengelinned og håndklæde.
Bestilling af overnatning sker til michael@naturister.dk senest den 14/2 2018.

Hotel Thinggaard
Der er mulighed for overnatning på Hotel Thinggaard på dobbeltværelser til kr. 475 pr. person inkl. morgenmad.
Værelse bestilles direkte hos Hotel Thinggaard. Henvis til prisaftale med Danske Naturister MidtVest om værelse uden inkluderet aftensmad.
Det anbefales at bestille værelse i god tid, da hotellet ofte er fuldt booket i weekenderne.
Du finder Hotel Thinggaard her

Info:

Her finder du kurbadet:Svedetipi

 

Sydthy Kurbad

Idrætsvej 5

7760 Hurup Thy

www.sydthy-kurbad.dk

Læs vores retningslinier her