Kurbade

Sydthy Naturistkurbad, lørdag den 4/11-2017

Naturistkurbad i Sydthy Kurbad – En himmelsk oplevelse…

Sydthy Kurbad byder på himmelske omgivelser. Du er altid garanteret en god oplevelse og vores smilende personale står klar til at give en god service. Kurbadet består af 3 områder som ligger i sammenhæng med hinanden: Caféen, Kurbadsområdet og Kurbadshaven.

Caféen

Her i caféen kan du nyde godt af isvand, frugt og varme drikke som er inkluderet i entré prisen. Der er borde og stole, så der er plads til at sidde og slappe af imens man lytter til dæmpet musik.

Kurbadsområdet

I selve kurbadsområdet har vi en finsk sauna (80-100 gr.), en biosauna (60 gr.) hvor der er lidt aroma, samt en soft sauna (42 gr.) hvor lyset skifter farve. Deruodver har vi et dampbad, oplevelsesbruser, koldtvandsrum, varmebænk m/fodbad, 2 infrarød kabiner og stort massagebassin (36 gr.) hvor du kan ligge og se på vores stjernehimmel imens du slapper af til dæmpet musik.

Kurbadshaven

Kurbadshaven byder på en udendørs sauna med glasbund, der er bygget på pæle i en sø med guldfisk. Derudover er der 6-personers spa, et vildmarksbad som bliver fyret op med brænde (ca. 40-42 gr.), samt en svedetipi med rigtig indianer stemning.

Man kan også købe en “Wellness YourSelf”-pakke bestående af salt fra det døde hav til at peele kroppen med, en PapayaMelon-kropsmaske, en Medex Lavendula ansigtsmaske samt bodymilk til efter badet til 105,- kr.

Aftenen starter kl. 18.00 og slutter ca. kl. 22.00.

Bassin med stjerner

   Priser – Kun adgang for alle over 15 år:

  •    Entre kr. 280,00 pr. person

Bliv medlem af DN idag (250 kr./år)>>

I prisen er indeholdt entre til kurbadsaften og en lækker buffe, samt at der vil være adgang til gratis isvand, frugt og kaffe. Øl, sodavand og vin kan købes – og må ikke medbringes selv.

Bestilling og betaling til kurbad den 04/11/2017 senest den 28/10/2017 til: michael@naturister.dk

Oplys navn, adresse, telefonnr., og mail-adresse, samt antal billetter. Du vil herefter få oplyst kontonr. til indbetaling af beløbet.

Vi gør opmærksom på, at der er en begrænsning på 60 deltagere pr. kurbad, så bestil din(e) billetter i god tid og bestillinger efter sidste bestillingsdato ekspederes ikke.

Billetter kan også bestilles ved DN MidtVest’s naturistsvømning, op til kurbadet.

Info:

Her finder du kurbadet:Svedetipi

 

Sydthy Kurbad

Idrætsvej 5

7760 Hurup Thy

www.sydthy-kurbad.dk

Læs vores retningslinier her