Sidste nyt
Hjem / Medlemskortet

Medlemskortet

Danske Naturisters medlemskort udstedes ved indmeldelse, og fornys en gang årligt.

Medlemskortet er et plastickort af samme størrelse som f.eks. Sundhedskortet og Dankortet. Medlemskortet er personligt, og sendes direkte til nye medlemmer umiddelbart efter at de har betalt deres første kontingent. 

Kortet fornys en gang årligt. Kontingentopkrævning udsendes så du kan nå at forny dit medlemskab og få tilsendt nyt medlemskort inden det gamle udløber. Er du ikke tilmeldt Betalingsservice, udsendes opkrævning med indbetalingskort. Det koster et gebyr på 45 kr. Gebyret kan du spare ved i god tid før dit medlemskab udløber at tilmelde opkrævningen til Betalingsservice.

Vil du tilmelde dig Betalingsservice lige nu, så klik her>>>

Skal du til udlandet?

Danske Naturisters medlemskort er af International Naturist Federation (INF-FNI) godkendt som internationalt ”INF-pas”. 

Der er ikke billede på Danske Naturisters medlemskort, og derfor er det kun gyldigt som INF-pas sammen med et pas eller anden internationalt anerkendt billedlegitimation udstedt til samme person som medlemskortet. 

Er du ikke medlem?

Hvis du ikke er medlem af Danske Naturister, så er det da på tide. Indmeldelse klarer du her på hjemmesiden, og første års kontingent betales nemmest med Dankort, ligeledes her på hjemmesiden. Gå til siden Bliv Medlem>>>

1 kommentar

 1. Kristian Joelsen

  Hej
  Jeg har tab min medlemskort, hvad gør jeg ??

  M.v.h
  Kristian Joelsen

  Medlemsnr 2014

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *