Sidste nyt
Hjem / arkiv / Tysmosen bliver til naturskønt friluftscenter for alle

Tysmosen bliver til naturskønt friluftscenter for alle

Tysmosen FriluftsCenter åbner lørdag d. 3. juni 2017

Det tidligere Tysmosen Naturist Camping lidt uden for Ledøje er nu blevet til Tysmosen FriluftsCenter. Indtil 2016 har det i mange år været en hyggelig campingplads for naturister. Nu genåbnes naturområdet for alle glade mennesker – både med og uden tøj – på dagsbasis og vi fejrer åbningen lørdag d. 3. juni. Der er ikke længere mulighed for camping i området.

I det tidligere fælleshus på pladsen vil dagsgæster kunne besøge den hyggelige Café Fristedet, som samme dag slår dørene op for allerførste gang. Cafeen vil fremover tilbyde enkle måltider af god kvalitet og lækre drikke, det meste økologisk og også med velsmagende muligheder for vegetarer og veganere. På åbningsdagen vil der være kaffe/the og gratis lune hveder til alle gæster.

Tysmosen FriluftsCenter kan besøges alle dage på dagsbasis med en dagsbillet. Cafeen vil have åbent helligdage og udvalgte weekends i hele sommerhalvåret. Alle er velkomne derude og du bestemmer helt selv hvor meget eller hvor lidt tøj du vil have på. Det gælder også i Café Fristedet og cafeens hyggelige gårdhave. Vejret har nok også noget at skulle have sagt. Der vil også være mulighed for at benytte den helt nye store sauna, som også forventes klar til åbningsdagen.

Det bærende mantra for hele området er gensidig respekt, rummelighed og tolerance. Alle har lov til at se ud præcis som de gør og alle skal opføre sig ordentligt. Vi ønsker at skabe et sted, hvor der er plads til alle og som holder en logisk tråd i stedets historie. Besøg Tysmosen FriluftsCenter, hvis du trænger til at komme ud i naturen og finde ro og trivsel. Nyd dagen som du helst vil!

På åbningsdagen kræves ingen dagsbillet. Som gæst i Café Fristedet behøver du ingen dagsbillet. Fra og med søndag d. 4. 06 skal man indløse dagsbillet for at benytte Tysmosen FriluftsCenter og områdets faciliteter. Dagsbilletten koster 35 kr. og kan betales kontant eller med mobilepay.

Åbningsdagen 3/6: Café Fristedet åbner kl. 12:00-18:00. Caféens forpagter Kim Øverup vil sige nogle ord om cafeens arrangementer og ideer. Der vil være afslappende livemusik i gårdhaven kl ca 13:00-14:00 med Ginga Duo. Mere om åbningsarrangementet følger.

Tysmosen FriluftsCenter kan kontaktes på tysmosen@naturister.dk

 

Tjek denne

Ekstrabladets “Nudist-chok”

Ekstrabladet elsker nyheder, der sikrer at tiltrække læseres opmærksomhed og interesse. Måske derfor har de skrevet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *