Sidste nyt
Hjem / arkiv / SydThy Kurbad – ren forkælelse

SydThy Kurbad – ren forkælelse

Sæt kryds i kalenderen for d. 4. marts 2017 kl. 18:00 – 22:00, hvor der venter dig en aften med ren forkælelse og velvære i Hurup Thy. Men skynd dig med at bestille din billet, da de plejer at blive udsolgt ret hurtigt. Sidst var alle billetterne udsolgt allerede 4 uger før den sidste salgsdato.

Til kurbadet er der tænkt på det hele.

Vi begynder med 700 m2 indendørs ren og skær velvære, som kun er ude på én ting – nemlig at forkæle og pleje mænd og kvinder i omgivelser, som er helt fantastiske: 4 saunaer, dampbad, oplevelsesbruser, varmebænk med trækar til fodbad med æteriske olier, og du får udleveret en lavasten til at file fødderne med, koldsvandsrum, infrarød kabine og stort massagebassin med stjernehimmel.

Derudover kan du opleve den 1500 m2 store udendørs kurbadshave som bl.a. byder på udendørs sauna med glasbund, der står på pæle i en sø med guldfisk, 6-personers spa, et vildmarksbad samt svedetipi

Man kan også købe en “Wellness YourSelf”-pakke bestående af salt fra det døde hav til at peele kroppen med, en PapayaMelon-kropsmaske, en Medex Lavendula ansigtsmaske samt bodymilk til efter badet til 105,- kr.

Aftenen starter kl. 18.00 og slutter ca. kl. 22.00.

For priser og bestilling af billetter,  klik HER.

Tjek denne

Øtur NYT

Det har lige lykkedes os at få en aftale i stand om et besøg hos …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *