Sidste nyt
Hjem / arkiv / Så blev der lavet radio og TV i Kysing…

Så blev der lavet radio og TV i Kysing…

NFJ Kysing fik et fint besøg af to radio/TV værter. Der er  ingen tal på hvor mange Danske Naturisters medlemmer deltog, umiddelbart var der dog desværre ikke ret mange. Der er ikke noget radiolink fra udsendelsen til at afspille, da udsendelsen kun blev sendt lokalt til campingpladsen, men til gengæld kan vi håbe at se TV udsendelsen fra radio optagelserne senere (august eller september, blev der lovet). Og ja, samtidig med at der blev lavet lokalradio hvor gæsterne på pladsen blev interviewet, blev alt filmet – og TV materiale skal bruges til selve tv programmet. TV holdet var desuden rundt på pladsen og snakke / filme folk.
Onsdag aften grillede Nordisk film for beboere / gæster på pladsen og Mads og Jacob var grillmestre.
Generelt spurgte de til hvorfor og hvordan man var blevet naturist og om der var nogle sjove historier, herefter kunne man få et musik ønske opfyldt.

DN medlemmer Susanne og Kurt fra DN Fyn fortæller: “Vi var på Kysing, det var en hyggelig og sjov oplevelse på radioen, hvor vi snakkede lidt om Kurt´s albinisme, vores indgangsvinkel til naturismen og om vores holdning til kropsforskrækkelse. Senere på dagen var vi et par stykker i “fællesbad” en lidt underlig og naturligvis meget opsat filmoptagelse. Dagen efter blev vi opsøgt i den campingvogn, hvor vi var indlogeret af filmholdet igen og der blev lavet en del optagelser igen, det var også en blandet oplevelse. Noget af det virkede rimeligt uorganiseret.”

Tjek denne

TV 2 Lorry’s guide til kommende nøgenbadere

Det står klart, at hverken medierne eller det brede publikum besidder indblik i de gældende regler om …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »