Sidste nyt
Hjem / arkiv / Om kroppen i medierne og om nøgensporten…

Om kroppen i medierne og om nøgensporten…

Kroppen er på mode. Alle vegne i offentligheden er der fokus på kropsidealer og den fremmedgjorthed, som især unge har overfor deres egen krop. En aviskonkurrence til skoler lanceres med temaet ”elsk dig selv – krop og idealer”. TV2 har indkaldt forslag til en programserie med tema om kroppen. Journalister falder af sig selv over nøgensvømning som en interessant begivenhed at skrive om.

Danske Naturister prøver at være med i debatten og leverer når vi bliver opfordret til det. Vi vil også gerne selv sætte dagsordenen. Med et årsskrift om Nøgensport på trapperne bliver der en lejlighed til selv at henvende os til pressen med vores holdning om et afslappet forhold til krop og nøgenhed. Årsskriftet skulle gerne lande hjemme i medlemmernes postkasser i løbet af marts måned og forhåbentligt bliver modtaget som en inspiration til debat og til sportslige aktiviteter i den kommende måned.

Organiseret nøgensport er en del af det INF arbejder med på europæisk plan. Deltagere fra Danmark har der ikke været så mange af, men muligheden er der, hvis der er interesse.
Der er kommet invitation fra INF til:

  • Internationalt Naturistløb 26.4.18 med aktiviteter i hele ugen 19.5.-27.5. i Hannover, Tyskland
  • Petanquestævne den 31.8.18 – 2.9.18 i Eberndorf, Østrig
  • Svømmestævne den 26.10. til 28.10. 18 i Le Havre, Frankrig

Information om naturistløbet finder du under www.InternationalerNaturistenlauf.de Det bliver en hel sommerlejr med sport og underholdning for hele familien.

Invitationer til INFs stævner kan findes på INFs hjemmeside http://inf-fni.org/Home/Download-Centre

Tjek denne

Danske Naturisters nytårsforsæt

Så kom vi ind i 2019 – forhåbentlig uden nævneværdige tømmermænd, fysiske såvel som moralske. …

1 kommentar

  1. Ja tak inden kroppen skal ud i solen efter vinterhiet kh Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *