Sidste nyt

Nyd den mobile varme der hvor du er

mobilsaunaenDe varme dage er en saga blot og efteråret er her for at blive med alle de flotte farver og – desværre – faldende temperatur. Men dagene er stadig solrige og flotte og inviterer til diverse udendørsaktiviteter. Det er fantastisk at gå en rask gåtur i naturen nu om dage. Vejret tillader selvfølgelig ikke længere gåture uden en trevl på kroppen, men til gengæld er der en mulighed for at arrangere en tur i mobilsauna efter gåturen – der, hvor I er i den lokale forening, da der er nemlig muligt at leje DNs mobilsauna.
Prisen er fastsat til 750,- for en dag og 1500. for en weekend. Derudover kommer der evt. omkostninger til brænde og transport af saunaen, som aftales i forhold til det konkrete arrangement.

I princippet er mobilsaunaen nøgen sauna, men det er muligt – ved visse arrangementer med offentlig adgang – at tillade folk at dække sig lidt til, dog helst uden brug af badetøj.
Er du/I interesseret i at leje mobilsaunaen, kontakt venligst Bjarne på bjarne@naturister.dk

Samme vilkår gælder for vildmarkskarret som også kan lånes til diverse arrangementer (af foreninger). 1
Prisen er 500 kr for en uge og man står selv for afhentning og levering + brænde. Karret har base på Solbakken på Sjælland.
Er I interesseret, kontakt gerne Thomas på thomas@naturister.dk

Tjek denne

Tapas og ølsmagning i Børkop Svømmehal

Kokken Brian som nogen kender fra de to sidste landslejre kommer med tapas og smagsprøver på …