Sidste nyt
Hjem / arkiv / DR og Nordisk Film besøger NFJ (Kysing)

DR og Nordisk Film besøger NFJ (Kysing)

Nordisk Film og DR er i gang med et nyt fordomsnedbrydende tv-program til DR. De følger en lille mobil radiostation, i en lille campingvogn, rundt om i Danmark. De besøger nogle bestemte, afgrænsede områder, og sender lokalradio til de steder vi besøger. Beboerne, indbyggerne, medlemmerne af stedet er velkommen ind i campingvognen til en snak med to kendte værter, Mads Steffensen (Mads og Monopolet) og Jacob Riising.

Værterne uddeler små FM-radioer til ’lytterne’ på det udvalgte sted og går i gang med at sende hyperlokal radio. På forhånd screenede/castede beboere/lyttere bydes velkommen i campingvognens radiostudie for at fortælle deres historie og få opfyldt et musikønske. Gennem to dage udfoldes på denne måde flere forskellige og overraskende skæbnehistorier, ofte med rørende, underfundige eller sjove reaktioner fra de lokale lyttere.

Et af stederne de besøger, udforsker og er nysgerrige efter, er NFJ (Kysing) og det bliver et kig ind i naturist verden.

Mads og Jacob besøger NFJ i deres lille campingvogn og mobile radiostation i dagene d. 21, 22 og 23. juni. Mads og Jacob vil sammen med holdet fra Nordisk Film så vidt muligt bo på NFJ i dagene. Alle er velkomne til at besøge Mads og Jacob i campingvognen til en ”snak” om livet, interesser, naturisme eller måske blot for at aflevere et musikønske.

Et filmhold vil i forbindelse med radiosendingen optage fra samtaler i radiostationen og andet under opholdet.
Nordisk Film efterspørger derfor medlemmer, som har lyst til en snak og aflevere et musikønske med Mads og Jacob. Der vil være casting (forberedelse) forinden optagelse.

Visionen med dette DR program er at nedbryde fordommer og være et talerør for de gode historier, der findes rundt om i landet. Vi lever i en tid, hvor der er utrolig stort fokus på krop, på at være den rigtige størrelse og at passe ind i det kropsideal medierne blandt andet har bygget op. Derfor synes Nordisk Film, at det ville være spændende og interessant at besøge nogle mennesker, som har et meget afslappet forhold til kroppen og dyrker det naturlige. De tror det ville være rigtig sundt for mange seere, at få et indblik i den kultur, blive inspireret og elske sig selv sådan som man er og ser ud.

 

 

Tjek denne

TV 2 Lorry’s guide til kommende nøgenbadere

Det står klart, at hverken medierne eller det brede publikum besidder indblik i de gældende regler om …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »