Sidste nyt
Hjem / arkiv / Dine naturist-ferieoplevelser

Dine naturist-ferieoplevelser

Mange naturister tager på naturist-ferie. Vi vælger campingpladser eller naturist-hoteller eller også naturist-villages, hvor hele området er dedikeret vores nøgen livsstil. Vi får alle forskellige oplevelser af diverse grunde: vejret kan være fantastisk eller ret dårligt. Der kan være larm fra nærliggende motorvej der forstyrrer vi ønsker at oplyse om eller særlige gode faciliteter og indkøbsmuligheder, som vi ønsker at anbefale til andre. Og alle er interesseret i at høre om priser, udsigter, naturist-forhold, stranden og renlighed.

Ikke alle disse informationer kan skaffes ved google søgning. Derfor er den personlige anbefaling eller oplysning altid guldværd. Vi kan ikke formidle den personlige kontakt mellem samtlige medlemmer, men på vores webside kan vi publicere de indsendte ferie-oplevelser som medlemmer ønsker at dele med andre.

Har du været på en naturist-ferie et sted i Danmark eller i verdenen, send gerne dine oplevelser til mille@naturister.dk sammen med et par fotos fra din ferie, der bedst illustrerer feriestedet. Husk venligst, at fotos skal være dine egne, ikke hentet fra nettet – og er der flere personer på billederne, skal du først indhente de pågældendes accept for at publicere billederne.

På den måde kan vi alle lære om nye steder og udveksler erfaringer.

Costa Natura i Sydspanien

Tjek denne

TV 2 Lorry’s guide til kommende nøgenbadere

Det står klart, at hverken medierne eller det brede publikum besidder indblik i de gældende regler om …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »