Sidste nyt

De helt almindelige kroppe er IN

the nu projectEt fotoprojekt under navnet The Nu Project – www.thenuproject.com – , som har flere end 10 år bag sig, har beviset, at flere og flere er dødtrætte af at se på, eller forsøge at efterligne, de retoucherede skønhedsidealer fra Hollywood og medieverdenen. Almindelige mennesker vil hellere se billeder af almindelige kroppe; kroppe, som ligner deres egne og virker naturlige og normale.

Et uddrag fra artiklen om projektet: “På de sociale medier viser flere kvinder deres naturlige former, usminkede ansigter og morgenhår frem under hashtags som f.eks. #bikinikrop med henvisning til, at en bikinikrop er en hvilken som helst krop med en bikini på.”

Læs hele artiklen i Jyllands Posten HER.

Projektet der gik ud på at fotografere ganske almindelige kvindekroppe i alle former og størrelser og målet var at gøre opgør med den stereotype fremstilling af kvindekroppen.
Kig gerne i billedsgalleri på projektets hjemmeside www.thenuproject.com. Bland de fotograferede kvinder er der også ca. 20 danske kvinder.

Tjek denne

Lillebælt Naturistcamping søger lejrchef

En af Danmarks måske bedst beliggende campingpladser søger lejrchef med tiltrædelse hurtigst muligt – Er …

1 kommentar

  1. Det er sq dejligt at se at flere og flere begynder at vågne op fra den uretfærdige søvn de er blevet sat i, bare fordi der er nogle som ikke kan håndtere deres mest naturlige jeg, og dermed ikke andres. Jeg håber den her bevægelse og flere lignende, spreder sig meget mere de næste par år, og at vi, måske, I fremtiden kan have et 100% frit naturist samfund, hvor man ikke bliver dømt på ens tøj, eller hudfarve (som jeg gjorde længst havde håbet at folk havde accepteret), men hvordan de er overfor hinanden og dermed andre. Med eller uden tøj på 😉
    Hav en fortsat go’ og varm sommerdag.
    Mvh. Den unge naturist, Rasmus