Sidste nyt
Hjem / arkiv / Børkop i stedet for Slotssøbadet

Børkop i stedet for Slotssøbadet

Det var selvfølgelig en stor skuffelse, at forårets kurbad i Slotssøbadet blev aflyst på grund af manglende tilmelding. Men savner du en god omgang saunagus, hyggelig spisning og masser af fantastisk samvær, er der er ingen grund til fortvivlelse. Alt det – og meget mere til – kan du opleve til DN Trekantens Sauna Night arrangementet d. 8. april.

Kom og oplev den hyggelige stemning i Børkop med normal familiesvømning frem til 18.30, med sauna, gus, kaffe, kage, (slikposer til børnene). Senere: Det bliver vildt: Sauna Night med spisning, musik, svømning, sauna gus, og vandkamp. Mulighed for køb af vin/øl, og vand, Lørdagen er sat sammen på flg. måde: 16.00-18.30 Familiesvømning. 18.30 – 22.00 Sauna Night •  max 60 personer efter først til mølle Billetsalget er åbent kl. 16.00-16.30 og omklædningsrummene er åbent kl. 16.00-18.30/22.00 Sauna Night.

BEMÆRK: Deltagelse i Sauna Night forudsættes at man INDEN lørdag 2. april KLOKKEN 18:00 er tilmeldt til: • Knud Lindberg på mail: k.lindberg@live.dk eller SMS til 51907375
NB: Køber du adgang til Sauna Night, har du naturligvis også adgang til dagens familiesvømning.

Tjek denne

Ekstrabladets “Nudist-chok”

Ekstrabladet elsker nyheder, der sikrer at tiltrække læseres opmærksomhed og interesse. Måske derfor har de skrevet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *