Sidste nyt
Hjem / arkiv / Årets julefrokost i Tysmosen

Årets julefrokost i Tysmosen

Af Asger Sandal Jeppesen

Solen stod klar og skinnende ved middagstid den 16. december 2017, så vejret var heldigvis med DN Storkøbenhavns årlige julefrokost i Tysmosen, Nybøllevej ved Ledøje.

I år deltog 19 voksne, lidt færre end sidste års 25 voksne deltagere. Så i år var der lidt færre til at nyde godt af de dejlige faciliteter, men hyggeligt, det var det.

Med assistance stod Kenneth igen i år for den store menu og for underholdning i form af et par fællessange, han selv havde digtet på kendte julemelodier. Der manglede heller ikke mandelgave, selv om den snittede mandel blev erstattet af popcorn i risalamanden.

Per, en nytilløben til naturistsvømning i Frederiksberg Svømmehal, underholdte med sin 12-strengede guitar som entertainer med et par af hans egne sange.

De store nyhed i år var den nybyggede sauna tæt ved huset. For mange var det første gang, den skulle prøves. I badet var der varmt vand i bruseren, og med gåplader på græsset var det muligt at gå fra huset til baderummet og saunaen uden at blive smattet til. På terrassen ved huset stod det runde vildmarksbad og havde den helt rigtige temperatur.

Tak til alle der bidrog til, at arrangementet blev en succes.

Det var 12. år i træk, at julefrokosten blev holdt, tredje år i træk at den blev holdt i Tysmosen. Før 2015 har den foregået i lokalet over Frederiksberg Svømmehal.

Tjek denne

En skildring fra Naturens Dag 2018

Titlen på temaet til årets Naturens Dag, den 9. september, var ’Bevægelse i Naturen’, hvilket …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *