Sidste nyt
Hjem / arkiv / Det var uhyggeligt i Børkop…

Det var uhyggeligt i Børkop…

171f8_3d29Halloween-aften blev i år en kæmpe succes i Børkop.
Gert Mikkelsen udtaler: “Så blev det igen Halloween tid, og som de sidste par år har vi “fejret” dette i Børkop på vores faste børnedag den sidste lørdag i oktober.
Spændende var at at se, hvad vores “underholdningsminister” (i dagens anledning “Halloween Alf”) Leif Martin havde fundet på af uhyggelige løjer denne gang.
Og det blev en helt fantastisk Uhyggelig hyggelig Halloween lørdag i Børkop Svømmehal.
50 voksne og 10 børn havde en super eftermiddag, med den sædvanlige svømning, sauna, sauna-gus, vandpjask, kaffe, småkager, slikposer og – i dagens anledning – “hot’dog’ger” til børnene. Men derudover havde den “gamle Halloween Alf” inviteret på vandring i sin krypt i de mørke gange under bassinet. Og som det fremgår af billederne var det ikke kun børnene der syntes at det var både sjovt og Uuuuuhhyyyggeliiigt …. Til alle de børn der gennemførte turen i de mørke gange var der en “Halloweeen-hekse-hat” til belønning. Tak til vores “Halloween Alf” Leif for det skøre, uhyggelige og helt igennem fantastiske set-up, tak til Preben vores livredder, der hjalp til med at “pynte” i gangene under bassinet, samt også stor tak til Benny for de lige så fantastiske fotos.”

Tjek denne

Åbent hus i Skanderborg svømmehal

Vi starter vand, plask og wellness svømning i Skanderborg svømmehal den 16-9-2018 klokken 15.15 til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *