Sidste nyt
Hjem / Events / Sauna Event i Aarhus

Sauna Event i Aarhus

Har du badekåben klar? Sauna Event er klar med årets varmeste vinter festival som i november er rykket til Aarhus .

Træskibshavnen i Aarhus danner ramme for arrangementet den 4. november med fokus på velvære- og saunakultur i det fri.

I et samarbejde mellem Saunaevent.dk og Byens puls 2017, danner træskibshavnen ramme for en begivenhed med mange forskellige saunaer og vildmarksbade.

Samtidig er der fokus på finsk saunakultur, da Finland har 100-års jubilæum. Dette bliver fejret med deltagelse af originale finske saunatelte og en stor røgsauna, som er en del af den finske saunakulters dna.

Ved Træskibshavnen bliver der mulighed for at afprøve varmens virkning fra forskellige mobil- og teltsaunaer, brændefyrende vildmarksbade og koldtvandskar. Der vil være forskellige saunagus i løbet af dagen. Det vil også blive mulighed for en naturlig afkøling i havnen, hvor det kolde gys bliver helt autentisk.

Med fokus på samvær og velvære for kroppen, er dette arrangement en naturlig forløber for Badeanstalten Spanien’s 2017-arrangement “Verdensbadene”, som er en del af ”Byens puls 2017”.

Dette arrangement løber af staben fra 5-12. november 2017, og der er fokus på fortidens, nutidens og fremtidens bade- og velvære traditioner både i og udenfor landets grænser.

Lørdag den 4. november 2017 kl 14 til kl 22
Billetter kan købes via linket her >> Videre til køb af billetter 

Dresscoden er fri, der er ingen krav om nøgenhed, undtagen i naturist-saunaen. Sauna Event byder alle velkomne, børn, unge, ældre, vinterbadere, sauna elskere,og nysgerrige sjæle.

Sauna Event Aarhus 2017 er et tværoganisationelt samarbejde mellem den frivillige forening saunaevent.dk, Det Danske Saunaselskab, Danske Naturister, Aarhus Lystbådehavn og Aarhus kommune Sport og Fritid.

Følg vores opdateringer på her på facebook.com/saunaevent.dk
og på www.saunaevent.dk

For spørgsmål skriv til: info@saunaevent.dk

Tjek denne

Sauna event på Aarhus havn

Der er igen sauna event på havnen i Aarhus. Det foregår 2. & 3. november …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *